Fem anledningar till varför du ska hyra bil via GoMore!

Du behöver bil för en dag, en helg, en vecka eller längre semester. Här är anledningarna till varför du ska välja en bil via GoMore.

  1. Förbättrat resursanvändande: Genom att boka en bil via GoMore är du med och bidrar till ett rikare samhälle med färre resurser. Genom att använda de bilar som redan står parkerade på våra gator tar vi vara på befintliga resurser, vilket både gynnar oss själva och miljön!
  2. Utökat grannskap – trygghet i ditt område: Delar vi bil med andra i vårt område kommer vi också närmare varandra. Förutom ett tryggare grannskap bidrar delandet även till samhällsekonomiska fördelar tack vare ökad gemenskap.
  3. Bil utifrån behov: Oavsett om du ska ha bil för en tur till Ikea, en romantisk weekend eller en campingtur med familjen där både bagage, cykel och barnstol ska med har vi bilen för dig. Bokar du en bil på GoMore ser du exakt hur bilen ser ut, och du har även möjlighet att fråga ägaren om möjligheten till barnstol, cykelhållare, spännremmar eller takbox med i köpet.
  4. Billigare än traditionell biluthyrning: I genomsnitt är det 30% billigare att boka bil av en privatperson i jämförelse med andra hyrbilsalternativ. Bra tycker vi, men också bilägaren som kan låta sin bil tjäna sina egna pengar.
  5. Tillgång till bil nära dig: Bor du i en storstad är vårt mål att det ska finnas en bil inom 200 m från där du bor, helst i garaget i ditt eget hus. Vi vill att det ska vara enkelt att få tillgång till bil, varpå vi ständigt uppdaterar appen med nya funktioner och bilalternativ. Så håll ögonen öppna och appen uppdaterad, för att se när det poppar upp en ny bil nära dig.

Grannen åker till Mallis i sommar och låter mig hyra hans SUV. Perfekt när vi ska åka till sommarstugan. Dessutom står den parkerad runt hörnet!

Sanna 33, Sundbyberg

Förutom att vi har en plattform och app som hjälper dig med bokning, betalning och hyreskontrakt hyr du även bilen tryggt då hyresperioden är försäkrad via Moderna Försäkringar, med vägassistans 24/7.

Och inte nog med det, har vi även ett service-team som sitter redo att hjälpa dig vid frågor och funderingar! Så vad väntar du på?